Spring naar hoofd-inhoud

Wat we doen

We zorgen dat u zorgeloos en veilig op pad kunt

U kunt bij ons terecht voor volledige of deelrestauratie en schadeherstel van de carrosserie van uw klassieker:

  • Plaatwerk (ook met Engels wiel en beadroller)
  • Vertinnen
  • Spuitwerk
  • Fabricage van onderdelen

Alles in onze eigen professionele werkplaats, dus vertrouwd! Wij houden of brengen uw klassieker en oldtimer in een zo origineel mogelijke -of de door u gewenste- staat. Zo kunt u zorgeloos en veilig achter het stuur! We hebben niet alleen alle technische kennis en ervaring om uw klassieker op z’n mooist te laten zijn. We hebben ook een professioneel oog voor perfect lakwerk en het interieur.

Alle merken

Oldtimers van Porsche en Alfa zijn onze specialiteit, maar u kunt met klassiekers van alle merken bij ons terecht. We beheersen alle technieken van plaatwerk -het Engels wiel- vertinnen en spuitwerk. We repareren en restaureren sierlijsten en bumpers en laten ze er weer als nieuw uitzien. Onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn, worden met de hand nagemaakt in onze werkplaats.

Wilt u zelf aan de slag en alleen het plaatwerk, lassen, schuren of spuiten aan ons overlaten? Wij leveren de body van uw klassieker tiptop af zodat u zelf weer verder kunt bouwen.

Onze specialiteiten: restauratie en schadeherstel. Wilt u meer zien van ons werk? Kijk naar onze projecten in beeld.

Restauratie

Uw klassieker of oldtimer weer in oorspronkelijke staat? Een totale carrosserie reconstructie of een perfecte deelrestauratie? Restaureren kan op verschillende manieren. U kunt uw klassieke auto met een gerust hart aan ons toevertrouwen. CCR verzorgt het met liefde voor klassieke voertuigen en de restauratie ervan. Alles is bespreekbaar, we leveren maatwerk tot in detail. Dat betekent dat u weet waar u aan toe bent doordat wij uw budget en uw wensenlijstje vooraf naast elkaar leggen.

Voorbeelden van ons restauratiewerk zien? Kijk naar onze projecten in beeld.

Schadeherstel

Schade aan uw klassieker? Wij beseffen dat uw klassieke voertuig méér is dan een auto en leveren schadeherstel van de allerhoogste kwaliteit. Wij zorgen dat uw klassieker, oldtimer of youngtimer er weer perfect uitziet.

U kunt bij ons terecht voor kleine schades maar ook voor een complete restauratie van uw auto. Heeft uw klassieker plaatschade? Wij zorgen dat het weer helemaal in orde komt. U kunt rekenen op onze vakkennis van speciaal lakwerk en lakkleuren. Ook onze kennis van materialen en onderdelen is van groot belang bij uitstekend schadeherstel.

Voorbeelden van ons schadeherstelwerk zien? Kijk naar onze projecten in beeld.