Profiel

CCR (voluit Classic Car Restauration) is een auto carrosserie restauratiebedrijf gericht op de oldtimer en klassieke auto.

Het bedrijf, opgestart in 2008, is gevestigd in het buitengebied van het mooie vestigingsstadje Hulst, in het vlakke Zeeuws-Vlaanderen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een oppervlakte van 600m2. Deze werkoppervlakte is opgedeeld in demontage en montage, plaatwerkerij, en body- en paintshop.

In de verschillende afdelingen die het bedrijf huisvest kan de restauratie van uw klassieke carrosserie in gedeeltes maar ook geheel voor u worden verzorgd.

Het beitsen (ontlakken) en/of KTL behandeling van uw klassieker, bekleden, repareren van uw interieur of cabriokap behoren ook tot de mogelijkheden, alleen worden deze uitbesteed aan bedrijven waar wij een net zo hoogwaardige kwaliteit van eisen als van ons zelf. Verder beheersen we alle vormen van plaatwerk en Engels wiel, vertinnen en spuitwerken.

Ikzelf ben Timo van Leuven, en heb alle opleidingen van carrosserie/plaatwerken met succes afgerond. Inmiddels 10 jaar actief zijnde in de carrosserieschade en plaatwerk - eerste 4 jaar als stagiair en vaste dienstbetrekking - heb ik dan door de voorliefde voor oldtimers hiervan mijn werk gemaakt en ben als zelfstandige begonnen.

 

Voor meer informatie mag u ons altijd bellen of e-mailen.